top of page
  • ram148

FELLESSKAP - vår åttende grunnstein av May Rita Sætervoll

Kjære felleskapet mitt.

Nå har det seg sånn at æ digger hver og en av dere. At dokker sitter på hvert deres unike lys. Deres unike avtrykk. Bidrag. Stemme.

At æ som til tider føle mæ så disconekta fra verden skulle få leve i lag med dokker. Det e en gave. Det e en skatt.

Hver gang æ destruktivt forsvinner ned i hula mi- til det trygge mørket- kulden. Hver gang æ trekke mæ ut- så finner dokker mæ. Og trekke mæ varsomt opp og inn. Minne mæ på at også æ sitt med mitt lys og min stemme som e en gave til alle dokker.

Og sånn har det blitt- og det skal vi ta vare på . Aldri slutte å bry oss. Aldri bli likegyldig om en i «ringen» faller ut. Er på «ville veier» For vi tåler det. Vi tåler å bry oss. Vi tåler å bli brydd om også. Og det å bry seg på ekte krever litt. Det krever ett visst mot. For hvordan bry seg på ekte?

Ekte for meg er å kjempe for det lyset som bor i oss alle. Og det å møte hver og en med ærlighet, ydmykhet og tillit. Å kunne se bak støyen, handlingene og ord.

Ekte for meg er å stå i noen verdier med min stabilitet, gjennomføringsevne og mitt fokus.

Ekte for meg er å alltid vende tilbake til takknemeligheten jeg har for dere og for det felleskapet vi skaper. At dere alltid utfordrer meg, heier og elsker meg.


60 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page