top of page
  • ram148

Møt vår lærer på Eidsvoll


Kim Højlo vår lærer på Eidsvoll gjør en kjempejobb. Han hadde ikke den enkleste oppvekst med både en mor og far som var rusavhengige, men takk til barnevernet, den norske stat og nye adoptivforeldre fikk Kim et mye bedre utgangspunkt til livet.


Utfordringer i voksen alder gjorde at Kim selv ble rusavhengig, men dette har han nå lagt bag seg og de siste tre årene har han vært en aktiv deltager i BITR og har nå selv blitt en dyktig yogalærer. Vi kjenner oss meget privilegerte som har en så fin lærer som Kim å støtte oss til. Han viser en spesiell omsorg for nybegynnere, gir alle en sjanse til å vokse og går foran med et godt eksempel på hvordan man legger bort dårlige vaner og tar tak i det som er viktig. Takk Kim for jobben du har gjort. De er en solid lærer, et godt støttende medmenneske og at du lager en ny historie på Eidsvoll er det ingen tvil om. Under følger hans egne ord:"Mitt første møte med yoga, var mens jeg var i rusbehandling i 2018. Jeg var nysgjerrig på hva det var, siden jeg hadde hørt historier om andre rusavhengige som hadde fått livet tilbake med hjelp av yoga. Jeg ble raskt hektet på det selv, og bestemte meg for å fortsette. Hele livet har jeg prøvd mange forskjellige ting, men mister alltid interessen etter en kort stund. Med yoga er det annerledes. Jeg trenger det, og det er det viktigste i hverdagen min. Etter at jeg begynte å praktisere, har mitt syn på verden der ute forandret seg. Før var jeg alltid sint på omgivelsene rundt meg, og hadde ingen problemer med å innta rollen som et uskyldig offer. Yoga fikk meg til å innse og akseptere at det var jeg selv som var problemet. Jeg har fått mer selvinnsikt, og lærer å ta de riktige valgene i livet. Jeg har kastet bort mange år på rus og alkohol, men jeg har fått livslysten tilbake gjennom yoga, og BITR. Jeg føler meg privilegert som får være en del av BITR, og bidra med å bygge det videre, og dele det jeg har lært. BITR er mitt hovedfokus, og jeg gleder meg til å fortsette engasjementet mitt, i mange år fremover.


"Livet er vanskelig, men yoga gjør det litt lettere å takle det.

Namaste"79 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page