top of page
  • ram148

Ta vare på hverandre, løft blikket, vis kjærlighet og husk ingen er bare det du tror!


I anledning av verdensdagen for psyksisk helse ønsker vi å løfte fram en deltager i BITR som har gjort en kjempejobb. Å bearbeide angst, traumer og vonde følelser uten rus har vært en lang vei for mange av våre deltagere.

Bea er en Gudinne av en Kvinne som i løpet av de siste 18 månedene har sluttet helt på metadon. Det står det den dypeste respekt av og vi ønsker å rette en stor takk til LAR som har gitt Bea tillit og vært fleksible i nedtrapningsplanen. Bea ønsker å presisere at du må være tålmodig og ta deg god tid. Selv gikk hun fra 80-0mg over 1,5 år og hadde aldri greid det uten et godt støtteapparat rundt seg. Så som alt annet i livet, vær grundig, ta det rolig, lytt til kroppen og ta steg for steg hver dag.


Når det gjelder den videre bearbeidelsen av angst, uro, traumer og indre kaos sier Bea tydelig at det er mye bedre å vise åpenhet, ydmykhet og sårbarhet rundt følelser enn å holde opp en falsk fasade, flykte fra virkeligheten og lukke seg inn i en boble.

Å leve er vondt det til tider, og vi går oss alle vill, en gang eller to i løpet av livet. Men når du stopper opp og kjenner kjærligheten til dette magiske livet vi er en del så åpner du til en annen trygghet og støtte. Smerten, usikkerheten og lidelsen som tidligere var paralyserende, blir ikke lenger så skremmende og mister sin makt over deg. Når vi våger å snakke om vanskelige ting, blir de plutselig ikke lenger så vanskelige å snakke om!


Ta vare på hverandre, løft blikket, vis kjærlighet og husk ingen er bare det du tror!

230 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page