top of page
  • ram148

VÅRE GRUNNSTEINER

I BITR har vi noen grunnsteiner som aldri feiler og blir sterkere og stødigere jo mer vi omfavner dem. De bærer oss gjennom vanskelige stunder, gir lune opplevelser i hjertet og klarhet i sinnet til å ta de gode valg. Det er verdt å bruke tiden på, så derfor inkluderer vi alltid en grunnstein i hver klasse.

Etikk og Moral og utviklingen av våre iboende goder er forhåpentligvis en selvfølge for «vanlige» mennesker. For rusavhengige og innsatte er det mange av disse grensene som har blitt vasket litt bort og det er lett å gå seg vill. Man lager egne regler og rammer som lett kan bli et indre fengsel som begrenser oss som mennesker.

Å forstå vårt felles likeverd som mennesker handler om å forstå de grunnleggende kvalitetene som løfter oss og gjør livet rikere på alle plan. Når vi lykkes med det blir hverdagen litt letter og vi blir bærere av lys, styrke og håp snarere enn mørke, forvirring og lidelse.

I løpet av de neste ukene vil alle våre lærere bidra med noen korte innlegg rundt våre grunnsteiner. Vi blir aldri helt ferdig med dem og jo mer vi bruker tid på dem kjenner vi på en ekte berikelse på utallige plan. Derfor deler vi dem med dere.
201 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page