top of page
  • ram148

Den lyse stjerna på Hamar, i Oslo og Innlandet"Da jeg var liten drømte jeg om å bli snekker. Men det gikk ikke så bra med skolegangen min. Jeg sleit med dysleksi og det var flaut å ikke få til eller forstå hva som foregikk i klasserommet. Fotballbana og idretten likte jeg bedre – der var jeg god, men oppi hodet mitt var det fremdeles rotete. For å sløve ned tankene og føle meg mindre sårbar, begynte jeg å ruse meg tidlig. Samtidig ødela jeg mulighetene mine i idretten, og jeg havna enda lenger på utsiden av samfunnet. I miljøet traff jeg andre i samme situasjon som meg, men den kriminelle og tøffe Albin var enda mer sårbar fordi det kunne bli avslørt hvem jeg egentlig var.Da jeg traff Alexander Medin og gangsteryoga i Ila fengsel var jeg lei av alt. Jeg ville ikke være en del av det kriminelle miljøet lenger og jeg ville ikke være en del av opplegget bak murene. Jeg ville bare være meg selv. Siden Alex var en gammel barndomsvenn av meg bestemte jeg meg for å stole på det han sa om yoga og gå all in for å gi det en sjanse. Det ble starten på en reise tilbake til meg selv og tilbake til livet. Jeg klarte å bygge opp en egen styrke og trygghet til å stå imot gruppepress i fengselet og begynte å få litt mer ro og klarhet i tankene mine.


Etter soning har jeg fortsatt praksisen min og jeg føler at yoga hjelper meg å smelte bort frykten, angsten og skammen jeg har bært med meg. Når disse følelsene letter, får jeg kontakt med meg selv og kan utvikle meg som person. Gjennom Back in the Ring fikk jeg mulighet til å ta lærerutdannelse i yoga.

Utfordringen ved å gå tilbake til min største frykt – skolebenken – var tøff, men jeg klarte å møte smertene gjennom løpet. Det viste meg at jeg kan, og motiverte meg til å ta fatt på barndomsdrømmen; i dag har jeg fagbrev som tømrer!"169 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page