top of page
  • ram148

INDIA 2023 - del 1

Vi er tilbake i India. 23 BITR deltagere er her for å fordype seg i yoga, filosofi og refleksjoner rundt verdier. En god blanding av BITR lærere (1/3) og nye deltagere (2/3) som skal leve sammen en måned, øve seg på livets utfordringer og finne ut av viktige ting sammen.

Kontrastene til Norge er store og det kan være krevende å være borte fra den trygge hverdagen vi kjenner. Utfordringene her er mange, frustrasjonene tårner seg lett opp. Det er krevende å leve sammen så tett, i en ny kultur og i møte med det ukjente. Samtidig så er det akkurat det vi øver oss på. Å møte livets utfordringer som de kommer, stå støtt, bygge trygghet i oss selv, bare være og finne en handlingskraft og klarhet i møte med hverdagen.

Det er en motivasjon i hele gruppa som er oppfriskende. Her er det nok av ting å irritere seg over, kritisere eller klage på. Det er alltid en side av livet. Det vi øver oss på her, er å stå sammen i livets utfordringer og det å bare være. Finne Klarhet i motstand, være tålmodig og kjenne på en indre styrke og klarhet. Her og nå!.

32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page