top of page
  • ram148

Joacim - Vår klippe i Fredrikstad og Sarpsborg

Møt Joacim Svingen, en kjernekar og dyktig yogalærer som jobber i Sarpsborg og Fredrikstad.Han har en gnist, glød og integritet som gjør at de mest hardbarka kriminelle mykner. Han lærer de å senke guarden, ta inn livet og legge fra seg en rustning som bare skader. Han forstår mennesker i sårbare situasjoner da han har vært der før, men nå fått til en fantastisk endring i livet.

Dette er hva han selv sier om Yoga: Yoga handler ikke om se så flott og fin ut eller gjør emasse avanserte øvelser. Dette er kun ego, og egoet ønsker vi å distansere oss fra. Yoga er livet det! Det handler om å være god og gjøre godt. Og gradvis kunne bli en bedre utgave av oss selv. Men, hvordan kan det å gjøre noen tøy og strekk øvelser på en matte gjøre oss til en bedre utgave av oss selv? I livet, på lik linje som på matta er ingen dager like, noen ganger føler du deg kjempe bra mens andre dager skikkelig ræva. Det er lett å gjøre sine plikter å bare møte verden med et smil når alt går din vei! Det er lett å gjøre yoga når du føler sterk og kroppen er smertefri! Men, hvem er du egentlig når ting butter imot? Når kroppen er vond og lysten lav? Det å gå på matte allikevel og å gjøre så godt du kan til tross for smerter, ubehag eller manglende motivasjon. Det er akkurat disse dager vi bygger nye karaktertrekk som vil styrke oss når vi møter livets utfordringer. Kroppen, sinnet og omgivelsene er alltid i en form for endring. så hvordan vi kan klare å finne fram til en indre støtte og klarhet som er helt upåvirket av disse endringene, det er hva yoga kan hjelpe oss med.

Jeg og min samboer har etablert Back in the ring Østfold, der underviser jeg BITR Yoga ukentlig i sarpsborg og på Origosenteret behandlingsinstutisjon. Vi har nå vært etablert i sarpsborg i over et år og det har vært en kjempe suksess, vi får stadig inn nye deltagere og har etablert et flott og fint fellesskap.Vi er nå også igang med å etablere en ny avdeling i Fredrikstad.

Det å jobbe med BITR felleskapet gjør meg utrolig takknemlig, det er noe utrolig vakkert å se mennesker som har hatt utfordringer knyttet til kriminalitet, rus og Psykisk helse blomstre på nytt.Jeg har selv vært kriminell og rusavhengig i store deler av mitt liv. Har nå vært rusfri siden 2017 og trives veldig godt med det. Mitt mål er å kunne inspirere og motivere andre til å bli den beste utgaven av seg selv.

Mitt livsmotto er: "The secret to living, is giving!"

174 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page