top of page
  • ram148

SOMMERFESTIVAL 2024

Nok en fantastisk Back In The Ring sommerfestival er gjennomført!

«Dette var den beste festivalen» sier vi for hver gang, og vi mener det like mye hver eneste gang! Vi tar det som et tegn på at denne innholdsrike uka bare blir bedre og bedre. Vi er alle tryggere i rollene som yogainstruktører og gruppeledere, vi tar alle initiativ og ansvar for at dette skal bli en uforglemmelig og lærerik opplevelse for alle som deltar. Vi utvikler oss sammen alle sammen, både lærere og deltagere. Vi gir av oss selv, vi deler, vi åpner opp, er sårbare og kaster maska. Vi er kreative, vi synger, vi spiller, vi leker, vi jobber sammen og vi byr på oss selv. Vi føler oss trygge, vi ler og vi gråter. Vi tør å vise hvem vi er, hele oss med både styrker og svakheter. Og Gud så godt det er når man innser at man ikke er aleine, når vi alle er ganske like med våre bekymringer og utfordringer, og at det faktisk er veldig vanlig å ikke mestre alt i livet. Da kan vi senke skuldrene å være fornøyde med at vi prøver så godt vi kan, at det er lov å snuble, at det er lov til å fomle og det er lov å føle seg dritt til tider. Også finner vi verktøy i yogaen, i de ærlige samtalene og i det gode og trygge fellesskapet. Verktøy til å mestre livet når det butter i mot, og som kan hjelpe oss å holde fokuset på rett plass selv om det kjennes ut som alt raser rundt oss. Vi er uendelig takknemlige for alle som delte denne fantastiske uka med oss! Det var akkurat alle vi som var der som skulle være der, for å lære akkurat det vi lærte. Og sånn er det hver eneste gang!

Uka starta med fint vær og en fantastisk tur til Kjerringkjeften

En liten qigongsession på vei opp for å fylle på med energi fra kraftfull natur

Vi gjorde rolig nærende yoga

Og noen gjordre også mer avansert yoga

Vi samarbeida i grupper for karmayoga. Dette er handlingens yoga, og her lærer vi å gi uten tanke på egen belønning eller suksess. Ved å hjelpe andre reduseres egoet og hjertet åpnes for at vi alle er en del av et større fellesskap

Det blei arrangert nydelig chante-konsert og lydbad

Å synge sammen gir glede og fellesskap, og å bruke sin egen stemme er healende på mange plan. Her synger vi et mantra som er mye brukt på Nøsen, hvor vi hilser til den/det som tar bort våre hindringer. Vi ber om støtte og stabilitet i livet.

"OM GAM GANAPATAYE NAMAHA"


hjertevarmende kakaoseremoni og morning beat


og herlig konsert av de spillegladeTUSEN TAKK FOR DEN ALLER BESTE FESTIVALUKA

...NOK EN GANG!82 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page